Zomergriep

Het griepseizoen lijkt maar niet over te gaan. En wat te denken van een zomergriepje? Hoofdpijn, keelpijn, koude rillingen, misselijkheid en koorts kunnen allemaal eerste symptomen van griep zijn.

De oorzaak is een virusinfectie met het influenzavirus. De behandeling bestaat uit veel drinken, eventueel bedrust en uitzieken. Na een paar dagen zakt de koorts en meestal ben je na een week weer op de been.

Maar hebben we die tijd tegenwoordig nog wel? Wat helpt er snel en effectief bij griep? Denk dan eens aan Oscillococcinum, wat in meer dan zestig landen wordt dit gebruikt als behandeling bij griep en griepsymptomen. Oscillococcinum werkt snel en effectief. 

Hoofdpijn, keelpijn, koude rillingen, misselijkheid en koorts kunnen allemaal eerste symptomen van griep zijn.

Zodra je die EERSTE griepverschijnselen (vermoeidheid, verkoudheid, hoofdpijn, spierpijn enzovoorts)voelt aankomen, neem dan direct de inhoud van 1 buisje en herhaal dit 1-2 keer per dag, maximaal drie dagen. Hierdoor zorg je dat de ziekteverschijnselen snel voorbij zijn. Neem ter ondersteuning tijdens de griepperiode 1 buisje per week.

Oscillococcinum is te gebruiken door het hele gezin. Lees voor gebruik de bijsluiter.


Wist je dat:
In meer dan 60 landen wordt Oscillococcinum verkocht als homeopathisch geneesmiddel bij griep en griepsymptomen. Oscillococcinum® is een homeopathisch geneesmiddel dat snel en effectief werkt bij griep en griep-symptomen.

 Bijzondere eigenschappen op een rij:
 

  • Eenvoudig in te nemen
  • Te gebruiken voor alle leeftijden
  • Versnelt herstel na griep
  • Inname met een gerust gevoel door iedereen
  • Bereid je voor op de winter
  •  Oscillococcinum® beschermt je tegen de winter en doet griep de das om.

Kijk voor meer informatie op:  www.oscillococcinum.nl

 
 

« Terug naar het overzicht